“Δύο ποδοσφαιριστές, δύο μεγάλες επιτυχίες, ένα μεγάλο μπράβο!”
Η οικογένεια του Α.Ο. Καρδίτσα εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, Χρήστο και Γιάννη, για τη μεγάλη τους επιτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις!
Ο Χρήστος, μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ, συγκέντρωσε 18.225 μόρια, ενώ ο Γιάννης, μαθητής του 3ου Γενικού Λυκείου, πέτυχε 15.700 μόρια, αποδεικνύοντας πως με αφοσίωση, προσπάθεια και επιμονή μπορεί κανείς να διακρίνεται τόσο στον αθλητισμό όσο και στην εκπαίδευση.
Ως αμυντικοί μέσοι της ομάδας μας, αποτελούν παράδειγμα ήθους, εργατικότητας και συνέπειας, αξίες που τους οδήγησαν και σε αυτή τη σημαντική επιτυχία.
Η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και όλοι στην οικογένεια του Α.Ο. Καρδίτσα τους ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στη νέα σελίδα της ζωής τους.
Συγχαρητήρια Χρήστο και Γιάννη!
Καλή πρόοδο στις σπουδές σας και καλή τύχη στην πραγματοποίηση των ονείρων σας! 💙🤍















