1. Νέα Νίκη Καμινάδων – ΑΕ Μουζακίου (1-4)
Σαφώς πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι κόντρα στην αξιόμαχη Νίκη Καμινάδων. Ο Μαυρομάτης με πέναλτι στις καθυστερήσεις του Α’ ημιχρόνου άνοιξε το σκορ για την ΑΕΜ. Στο 48′ ο συνήθης ύποπτος, Χρήστος Γόρδιος ισοφάρισε για το σύνολο του Κώστα Σιακάρα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με δύο γκολ του Ιωάννου (το ένα με πέναλτι) και ένα του Τζέλη. Στο 60′ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής της Νίκης, Χρήστος Καραγκούνης λόγω ανάρμοστης διαγωγής, αιτιολογία που επισύρει ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής ημέρας.
2. ΑΕ Λεονταρίου-ΑΟ Μυρίνης (4-0)
Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Παφλιά. Τα γκολ για την ΑΕΛ, ο νεοαποκτηθείς Λωρίδας, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Φουντούνας (2) και τέλος ο Παρθένης Κ. 10 λεπτά πριν τη λήξη του ματς.
3. Ατρόμητος Παλαμά-Άρης Καρδίτσας (5-0)
Ευρεία επικράτηση για το σύνολο του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου. Τα γκολ οι Παναγιώτου (2), Θεολόγου, Μαντέλας και ο Αργεντινός τεχνίτης μεσοεπιθετικός, Καμπρέρα στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τους “πράσινους”.
4. Ταυρωπός-ΑΟ Σελλάνων (0-6)
Εμφατική νίκη για τον ΑΟΣ. Με το “καλημέρα” στο 1′ ο Λουκάι έκανε το 0-1. Ακολούθησε το 0-2 από τον Χάρη Ζάρρα, καθώς και το 0-3 και πάλι από το Ματέο. Στην επανάληψη, οι Τσιώλης, Κόκκαλης και Τσιάκος έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση των “Προαστιωτών”.
5. Δόξα Μητρόπολης-Μαυραϊκή (1-0)
Νίκη – μισή παραμονή για τη Δόξα Μητρόπολης. Το μοναδικό γκολ του αγώνα, ο αρχηγός Νίκος Παπαδημητρίου με εκτέλεση πέναλτι με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.
6. Καραϊσκάκης Μαυρομματίου-ΑΟΚ (2-0)
Επιβεβαίωσε για ένα ακόμη παιχνίδι την ολοένα και καλύτερη αγωνιστική εικόνα ο Καραϊσκάκης Μαυρομματίου. Νίκη με σπουδαία βαθμολογική σημασία στην προσπάθεια παραμονής απέναντι στον ιστορικό ΑΟΚ. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Μουσαφείρης και Γκινής.

















