ΙΣΟΠΑΛΟΣ ΜΕ 2-2 Ο ΑΕΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΦΩΝΙ!
Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, ο Αετός έχασε τη νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα, παρά την ανατροπή που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο.
Η ομάδα της Μαγούλας μπήκε καλύτερα στον αγώνα και εκμεταλλεύτηκε το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας μας, καταφέρνοντας μετά από μια μεγάλη μακρινή μπαλιά στην αντεπίθεση να ανοίξει το σκορ στο 33ο λεπτό. Το σκορ παρέμεινε έτσι μέχρι την ανάπαυλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ανέβασε στροφές και πολύ γρήγορα κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, με τον Στάμο να σκοράρει από την άσπρη βούλα στο 51ο λεπτό. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η ολική ανατροπή, με τον Μπάνι, ύστερα από όμορφη κίνηση στην πλάτη της άμυνας, να πλασάρει ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το 2-1 στο 61ο λεπτό.
Στη συνέχεια υπήρξε έντονος εκνευρισμός στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ιδιαίτερο ποδόσφαιρο. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ύστερα από ένα «μαρκάρισμα;», καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ευστόχησαν από τα 11 βήματα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
Ο Αετός Καλλιφωνίου παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας ισχυρό προβάδισμα 7 βαθμών από τη δεύτερη θέση, με 8 αγωνιστικές να απομένουν!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας μας που ήταν μαζί μας σε ακόμη ένα παιχνίδι φέτος!
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας έχει ρεπό, λόγω της αποχώρησης της ΑΕ Καρποχωρίου από το πρωτάθλημα, παίρνοντας έτσι τους 3 βαθμούς.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!
Πηγή : Από Σελίδα του Αετού Καλλιφωνίου στο Facebook!













