Θα γυρίσουμε πολλά χρόνια και την τελευταία φορά που η ομάδα του Ατρομήτου Παλαμά μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του νομού μας πήρε το εισιτήριο για το περιφερειακό πρωτάθλημα η σημερινή Γ’ Εθνική.
Μια ομάδα που εκείνη την χρονιά είχε εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών από τον Παλαμά ( Αντωνίου,Πατούνης,Νασιούλης,Νασιάκος,Μαγαλιός,Κλησιάρχης,Διδαγγέλος,Πετρόπουλος,Μαντές,Τσούκας,Μιχόπουλος,) κατάφεραν να κάνουν το άλμα στην παραπάνω κατηγορία παίζοντας αποκλειστικά για την φανέλα χωρίς κανένα οικονομικό όφελος.
Προπονητής εκείνη την περίοδο ήτανε ο Φαρσαλινός Μίλτος Καλογερόπουλος ενώ στην προεδρία του συλλόγου βρίσκονταν ο Αιμίλιος Εδμοντος.Ενω στην ομάδα εκείνη την περίοδο ήτανε και οι Παναγιώτης – Βασίλης Γραβάνης,Διαμαντής,Αργυρόπουλος.
ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ 2002 ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ
Facebook Comments